Uvjeti korištenja

Materijali na ovim web stranicama koriste se samo u svrhu informiranja te u osobne ili nekomercijalne svrhe. BK Sutla ne garantira; da je sadržaj na ovim web stranicama oslobođen od pogrešaka ili pogodan za svaku svrhu i uporabu; da će ove web stranice ili web usluge funkcionirati bez pogrešaka ili prekida, da će biti odgovarajući za vaše potrebe, odnosno namjeravane uporabe.

BK Sutla nije odgovoran vama, niti trećim osobama za bilo koju nastalu štetu, bila ona direktna, indirektna, slučajna ili posljedična, povezana s ili proizlazeća iz vaše uporabe ovih web stranica i web usluga. Ove web stranice mogu sadržavati linkove na ostale web stranice ili izvore. BK Sutla nije odgovoran za tekstualni i/ili reklamni sadržaj, odnosno za proizvode koji su na tim web stranicama ponuđeni, a također nije odgovoran niti za sadržaj koji je putem njih dostupan, mogućnost korištenja ili točnost sadržaja. Linkove koristite na vlastitu odgovornost.

Na web stranici zabranjeni su uvredljivi komentari, psovke i ismijavanje na bilo kakvoj osnovi. Svaka poruka (komentar, tekst, oglas) prolazi kontrolu administratora. Komentar nepoželjnog sadržaja bit će uklonjen od strane administratora, a autor takvog komentara biti će sankcioniran zabranom daljnjeg komentiranja.

Dostavljanjem, slanjem ili prikazivanjem sadržaja na ili kroz ovu web stranicu dajete klubu dozvolu da bez naknade za autorska prava reproducira, prilagodi, distribuira i objavljuje taj sadržaj. Klub ne garantira da će takav dostavljeni sadržaj u konačnici biti objavljen i kada. Vi ste odgovorni za zaštitu autorskih prava na sadržaj kojeg dostavite, pošaljete ili prikažete na ovoj web stranici. Sadržaj (slike, fotografije, ilustracije, tekst) koji ste dostavili, poslali ili prikazali na ovoj web stranici je javan i kao takav dostupan je svima. BK Sutla ne garanira zaštitu podataka i ne garantira da taj sadržaj nemože treća osoba „skinuti“ (napraviti download) i iskoristiti u vlastitu svrhu ili za stjecanje vlastite materijalne dobiti.

BK Sutla ima pravo u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga modificirati ili ukinuti ove web stranice ili web usluge koje putem njih nudi, sa ili bez prethodne obavijesti. Također se ne obavezuje na redovito održavanje web stranice i njenog sadržaja.

Zahvaljujemo Vam se na posjeti i korištenju naše web stranice,
Biciklistički klub Sutla